Vrijdag 21 oktober

Highland Park
Whisky Tasting

In onze winkel!

Welkom bij

Proost

Zierikzee

Een wereld vol

Wijnen

Uit alle landen

Een fijne selectie

Whisky's

Verkrijgbaar in de winkel

Een bijzonder speciaal

Bieren

Assortiment

Highland Park

Whisky Tasting

Vrijdag 21 oktober

Vrijdag 21 oktober
Highland Park Whisky Tasting bij Proost!

We zijn nu lekker op stoom met de whisky tastings en verwelkomen Dennis Hendriks op vrijdag 21 oktober voor een Highland Park tasting.

Dennis is onder andere de Brand Ambassador voor Highland Park en heeft al veel tastings op zijn naam staan. Zo was hij in het verleden Brand Ambassador voor Glenrothes bij Berry Bros. & Rudd. Met andere woorden een zee van whisky ervaring. Hij zal deze avond een aantal zeer fraaie bottelingen van Highland Park laten proeven en mooie verhalen over de Orkney eilanden vertellen.

De inwoners van de eilanden zijn trotse Schotten en zeggen het volgende: Tien mijl van het Schotse vaste land liggen de ongeveer 70 eilanden van Orkney, waarvan slechts 20 zijn bewoond. Deze eilanden zouden afstandig zijn en het weer zou wild zijn, maar het klimaat is gematigd en de mensen creatief, dus het is de perfecte plaats om whisky te maken.

Uiteraard zorgen we weer voor een gezellige en verrassende avond met natuurlijk de bijpassende hapjes bij de whisky’s, verzorgd door onze chefs Jeroen en Jasper.
Maak ook meteen gebruik van de aanbiedingen die deze avond gelden op de whisky’s.

Genoeg dus weer voor een avond vullend programma. Na betaling is de reservering definitief en ben je verzekerd van een heerlijk en bijzonder avondje uit.

Aanmelden kan via e-mail info@proostzierikzee.nl of bel naar +31 (0)111 461267

Vrijdag 21 oktober
Entree: € 25,00 per persoon
Inloop is om 19.30 uur en we beginnen om 20.00 uur.Nieuws Updates?

Abonneer op onze nieuwsbrief om maandelijks nieuws, updates, speciale aanbiedingen en exclusieve kortingen te ontvangen.