Tijd voor Gezelligheid!

De feestdagen komen er weer aan...
Reden om extra uit te pakken!

Welkom bij

Proost

Zierikzee

Een wereld vol

Wijnen

Uit alle landen

Een fijne selectie

Whisky's

Verkrijgbaar in de winkel

Een bijzonder speciaal

Bieren

Assortiment

De feestdagen komen er weer aan...

Reden om eens extra uit te pakken!

Verwen familie, vrienden of medewerkers met onze smaakvolle kerstcadeaus!

De mooiste tijd van het jaar komt langzamerhand weer in zicht, de feestdagen!
Dat betekent: 'Tijd voor gezelligheid'. Natuurlijk hoort daar sfeervolle versiering bij, een kerstdiner met bijpassende dranken en smaakvolle cadeaus. Wij willen je graag helpen met ideeën voor een mooi geschenk voor vrienden, familie, relaties en/of medewerkers.

Ruime keuze uit bieren, wijnen, gedistilleerd en meer!
Er is natuurlijk veel keuze uit ons ruime assortiment: (speciaal)bier, wijn, port, whisky, gin en nog veel meer... Maak het nog feestelijker met zoutjes, chocolade of bijpassende accessoires zoals glazen of een opener.

Zelf een cadeau uit laten kiezen
Mocht je niet weten wat je precies wilt geven, dan hebben we ook altijd nog een cadeaubon. Deze kan met elk gewenst bedrag worden opgewaardeerd en is zowel in de winkel als in de brasserie in te leveren.

Wij helpen je graag om een passend cadeau te vinden
Hebben we jou nieuwsgierig gemaakt of heb je zelf een leuk idee voor een geschenk? Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen via 0111-461267, stuur een e-mail naar info@proostzierikzee.nl of loop gewoon even binnen!Nieuws Updates?

Abonneer op onze nieuwsbrief om maandelijks nieuws, updates, speciale aanbiedingen en exclusieve kortingen te ontvangen.