Welkom bij

Proost

Zierikzee

Een fijne selectie

Whisky's

Verkrijgbaar in de winkel

Een bijzonder speciaal

Bieren

Assortiment

Een wereld vol

Wijnen

Uit alle landen

Een ruim aanbod smaakvolle

Cadeaus

Graag voor u ingepakt

Even voorstellen:

Nady

In november 2005 ben ik als 16-jarig meisje begonnen als vakantiemedewerkster in de winkel aan de Grevelingenstraat; bijvullen, cadeautjes inpakken en natuurlijk ook kassawerkzaamheden. Toen ik een stageplek nodig had voor mijn opleiding tot directiesecretaresse, kreeg ik deze hier aangeboden en heb ik enorm veel geleerd. In 2008 rondde ik mijn opleiding af en daarna heb ik zo’n 12 jaar lang de administratie op kantoor gedaan en sprong af en toe bij in de winkel.

Sinds de zomer van 2020 ben ik weer vaker te zien in de winkel en dus ook in onze prachtige nieuwe winkel: Proost. Daarnaast houd ik me voornamelijk bezig met de administratie en de social media. Geen dag is hetzelfde. Als ik de deur open, weet ik nooit hoe mij dag eruit zal zien en dat maakt het zo uitdagend. Van inkoopfactuur, tot nieuwe artikelen, feestjes, een nieuwsbrief maken en natuurlijk het klantcontact, het is altijd gezellig hier!

In een werkomgeving als deze, heb ik inmiddels natuurlijk wel een paar favorieten: Een Max Kriek bijvoorbeeld, heerlijk bij de barbecue of lekker op het terras. Verrassend lekker en ook nog eens ideaal als je geen alcohol wilt drinken is de Cucumis Lavendel. Maar waar het water echt van in mijn mond loopt is – eigenlijk de hele – gebaksvitrine!


Terug

Nieuws Updates?

Abonneer op onze nieuwsbrief om maandelijks nieuws, updates, speciale aanbiedingen en exclusieve kortingen te ontvangen.