Welkom bij

Proost

Zierikzee

Een fijne selectie

Whisky's

Verkrijgbaar in de winkel

Een bijzonder speciaal

Bieren

Assortiment

Een wereld vol

Wijnen

Uit alle landen

Een ruim aanbod smaakvolle

Cadeaus

Graag voor u ingepakt

Even voorstellen:

Sander

In de zomer van 2019 ben ik begonnen in de winkel aan de Grevelingenstraat. Na een leuke tijd daar te hebben gehad begon de verhuizing naar de huidige locatie op het Haringvlietplein onder de naam Proost!

Na een drukke, maar leuke periode van de verhuizing konden we weer de ‘normale’ werkzaamheden gaan uitvoeren in de winkel. Het totaal nieuwe concept maakt het werken bij Proost heel leuk en afwisselend, geen dag is hetzelfde. Service en gastgerichtheid staan bij Proost hoog in het vaandel. Het geven van goede en passende adviezen is altijd leuk, samen vinden we altijd wel een passend drankje voor het diner, een proeverij, of gewoon voor bij de vrijdagmiddagborrel.

Dan de vraag wat mijn favorieten zijn… de bijnaam ‘Chef Bier’ zegt genoeg. Mij maak je (bijna) altijd wel blij met een goed biertje. Van een New England IPA, tot de meest donkere vatgerijpte Quadrupels of gewoon een lekker ijskoud pilsje in de zon, roept u maar! Maar ook mijn ontdekkingsreis in de wijnen is inmiddels begonnen. Kennis is belangrijk en om kennis op te doen is proeven heel belangrijk. Daarom gaat er zo af en toe ook eens een flesje wijn mee naar huis. Als ik een favoriet zou bestempelen qua wijn is dat de Salentein Barrel Selection Malbec. Een mooie volle rode wijn met een complex smaakpalet. Daar doe je mij een plezier mee!


Terug

Nieuws Updates?

Abonneer op onze nieuwsbrief om maandelijks nieuws, updates, speciale aanbiedingen en exclusieve kortingen te ontvangen.