Welkom bij

Proost

Zierikzee

Een fijne selectie

Whisky's

Verkrijgbaar in de winkel

Een bijzonder speciaal

Bieren

Assortiment

Een wereld vol

Wijnen

Uit alle landen

Een ruim aanbod smaakvolle

Cadeaus

Graag voor u ingepakt

Even voorstellen:

Sanne

Ik ben weer terug van weggeweest! Op mijn zestiende begon ik bij World of Drinks in Renesse en Zierikzee. Ik mocht samen met mijn moeder (Tanja Krijnse Locker) achter de kassa staan, hoe leuk is dat?! Ik leerde veel over wijn(streken), bieren, gedistilleerd en zo ontwikkelde ik ook mijn eigen smaak. In 2014 kwam daar een avontuur bij: World of Drinks in de Markthal in Rotterdam. Daar leerde ik veel over koffie(bonen) door de specialisten van Mocca d'Or en kreeg ik er een liefde bij. Je kunt mij wakker maken voor een goede koffie!

Doordat ik ben gaan studeren, ging verhuizen, andere bijbaantjes kreeg en inmiddels werkzaam ben als diëtiste (want naast mooie dranken heb ik ook een grote passie voor voeding en gezondheid!) ben ik een tijdje weg geweest. Ik vind het hartstikke leuk dat ik vanaf 2021 weer deel mag uitmaken van dit team. Mensen blij mag maken met dranken passend bij een mooi gerecht, cadeaus mag inpakken (want geven is tenslotte leuker dan krijgen!) en niet te vergeten... Lekkere koffies mag gaan zetten.

Natuurlijk heb ik ook mijn favorieten! De Gouden Carolus Whisky Infused van het Anker is mijn favoriete speciaal bier. Hij heeft een krachtige, volle smaak met een zoetje. Lekker bij Franse kaas. De Susumaniello van het wijnhuis Masca del Tacco is mijn favoriete wijn. Naast de prachtige fles is de smaak mooi rond en vol. Lekker bij een Italiaanse pasta of mooi stuk vlees.


Terug

Nieuws Updates?

Abonneer op onze nieuwsbrief om maandelijks nieuws, updates, speciale aanbiedingen en exclusieve kortingen te ontvangen.