Welkom bij

Proost

Zierikzee

Een wereld vol

Wijnen

Uit alle landen

Een fijne selectie

Whisky's

Verkrijgbaar in de winkel

Een bijzonder speciaal

Bieren

Assortiment

Bier

in

Blik

Bier in blik
We kunnen er tegenwoordig niet meer omheen!

(Speciaal)bier uit blik leidt nog steeds onder een imagoprobleem en dat is zonde. Voor het bier is een blik namelijk de meest gunstige verpakking, we leggen uit waarom.

Blikken zijn altijd helemaal lucht- en lichtdicht. Dat wil zeggen dat de verse (hop)smaken zo goed mogelijk bewaard blijven. Door invloed van Uv-stralen en zuurstof gaat de kwaliteit van het bier snel achteruit, en dat is iets wat we natuurlijk willen voorkomen.

Zeker IPA's wil je het liefst zo vers mogelijk drinken voor de meest explosieve smaken van alle ingrediënten. Daarnaast koelt een blik sneller dan een glazen fles en dat is mooi meegenomen! Ook komt daarbij kijken dat het veel minder weegt, makkelijker is voor transport, en milieuvriendelijker dan de fles!

Tegenwoordig heeft elk blik aan de binnenzijde diverse coatings, waardoor er van de welbekende 'metaalsmaak' geen spraken meer is. Dat is dus geen geldig excuus meer 😉

De creativiteit van de brouwers en het team springt eruit met alle kleurrijke en uitbundige etiketten, dat zien we ook bij ons in de winkel in het speciaalbier pad.

We hebben op het moment rond de 450 soorten verschillende speciaalbieren, kom jij ze binnenkort aanschouwen?Nieuws Updates?

Abonneer op onze nieuwsbrief om maandelijks nieuws, updates, speciale aanbiedingen en exclusieve kortingen te ontvangen.