Vrijdag 8 april

Glenfiddich
Whisky Tasting

In onze winkel!

Welkom bij

Proost

Zierikzee

Een wereld vol

Wijnen

Uit alle landen

Een fijne selectie

Whisky's

Verkrijgbaar in de winkel

Een bijzonder speciaal

Bieren

Assortiment

Proost

1-Jarig

Bestaan

Proost
Bestaat 1 jaar!

Proost bestaat bijna 1 jaar en helaas konden we vorig jaar onze opening niet vieren zoals we dit voor ogen hadden i.v.m. COVID-19. Daarom gaan we er vanaf 31 maart een spetterend feestweekend van maken!

Donderdag 31 maart: koffie met gebak €3,50 (cappuccino of thee met gebak €4,00)
Vrijdag 1 april: Moersleutel proeverij.
Zaterdag 2 april: Toon de Gier geeft een Jura masterclass

Daarnaast hebben we van 31 maart tot en met 3 april 15% korting op 1 artikel naar keuze in de winkel als je je kassabon van de brasserie laat zien van 31 maart, 1 of 2 april.

Ten slotte hebben we ook een hele leuke winactie:
Deel je meest feestelijke foto op Social Media; dit mag thuis, op het terras, in de winkel of waar jij wil. Tag ons (@proostzierikzee) en 2 vrienden vóór 2 april en win een geheel verzorgde lunch inclusief 2 drankjes voor 2 personen!

We blikken terug op 1 jaar Proost en zijn overspoeld door enthousiaste reacties. We vinden het erg fijn werken in onze prachtige winkel en brasserie. Maar natuurlijk was het voor ons ook wennen in een nieuwe winkel met bovendien een brasserie erbij. Gelukkig hebben we een fantastisch team met de nodige ervaring.

Hoe fijn is het dat je kopen van boodschappen kunt combineren met het drinken van een kopje koffie met gebak, een heerlijke lunch of lekker kunt borrelen? De brasserie heeft namelijk dezelfde openingstijden als de winkel! Onlangs hebben ook de eerste proeverijen weer plaatsgevonden en er zullen nog vele volgen. Leuk weetje: de hapjes voor de proeverij worden in onze eigen keuken klaargemaakt, daardoor is alles perfect op elkaar afgestemd.

Aanvragen voor feestjes druppelen ook weer binnen, zeker nu de zon weer zo lekker schijnt! Wij hebben alles om een feestje compleet te maken: statafels, koelingen, taps en glazen. En natuurlijk helpen wij je graag met de drankbestelling.

Uiteraard dient onze eigen Proost wijn ook genoemd te worden als hoogtepunt van afgelopen jaar! Op het etiket staan de karakteristieke monumenten van Zierikzee en hij is erg lekker ook. We zijn momenteel weer bezig met een nieuw project, wordt vervolgd… 😉Nieuws Updates?

Abonneer op onze nieuwsbrief om maandelijks nieuws, updates, speciale aanbiedingen en exclusieve kortingen te ontvangen.