Welkom bij

Proost

Zierikzee

Een fijne selectie

Whisky's

Verkrijgbaar in de winkel

Een bijzonder speciaal

Bieren

Assortiment

Een wereld vol

Wijnen

Uit alle landen

December

Genieten Pakketten

December Genieten Pakketten

Genieten, dat is waar wij voor willen zorgen deze kerst. Een fijn samenzijn en een gezellig moment, dat zal dit jaar toch anders zijn dan andere jaren. De meeste mensen zullen kerst dit jaar thuis vieren en niet buiten de deur. Daarom kunt u nu alvast beginnen met alle voorbereidingen, als u dat nog niet heeft gedaan. Het kerstdiner is vaak uitgebreid en feestelijk, de tafel wordt mooi gedekt, er wordt een heerlijk menu samengesteld, het mooiste servies wordt gebruikt en de meest glanzende wijnglazen staan op tafel.

Dit jaar willen wij de stress voor de drankkeuze alvast bij u wegnemen. Daarom hebben wij genieten pakketten gemaakt! Natuurlijk kunnen wij u altijd adviseren wat goed begeleid bij uw kerstmenu. Dus is het kerstmenu al gemaakt, kom dan langs en wij helpen u graag. Uit ons ruime assortiment is altijd iets te vinden dat goed bij uw menu past.

Wij hebben 4 verschillende pakketten samengesteld, het genieten pakket, luxe genieten pakket en het exclusief genieten pakket. En dan hebben we nog een speciaal pakket voor oudejaarsavond, het sprankelend pakket. (klik op het pakket voor meer informatie.)


Wij hopen hiermee de stress te verminderen en wensen u alvast fijne en feestelijke feestdagen toe. Proost!

Alle prijzen zijn geldig tot en met 31 december 2020.


Terug

Nieuws Updates?

Abonneer op onze nieuwsbrief om maandelijks nieuws, updates, speciale aanbiedingen en exclusieve kortingen te ontvangen.