Vrijdag 10 november

Glenallachie
Masterclass

In onze brasserie!

Welkom bij

Proost

Zierikzee

Een wereld vol

Wijnen

Uit alle landen

Een fijne selectie

Whisky's

Verkrijgbaar in de winkel

Een bijzonder speciaal

Bieren

Assortiment

Glenallachie

Masterclass

Vrijdag 10 november

Kom vrijdag 10 november naar de Glenallachie Masterclass bij Proost!

We ontvangen niemand minder dan Ronald Anneveld voor een mooie whisky masterclass met Glenallachie, een distillery uit de Speyside regio. Sinds het stokje is overgenomen door Master Distiller Billy Walker is deze whisky enorm populair. Met heerlijke sherry bottelingen die zich kenmerken door onder andere rozijntjes, banaan en mokka.

We starten deze avond met een mooie 12 jaar en 15 jaar oude botteling. Daarnaast komen er een aantal mooie drams uit verschillende vaten aan de beurt en we eindigen met een Cask Strength en een geturfde. Ben je liefhebber van de zachte, toegankelijke en toch volle en complexe single malt whisky’s, dan wordt dit een perfecte avond! Natuurlijk mogen ook deze avond mogen de smaakvolle bijpassende hapjes niet ontbreken.

Aanmelden kan via de mail info@proostzierikzee.nl of telefonisch via 0111-461267. Na betaling is de reservering definitief en ben je verzekerd van een heerlijk en bijzonder avondje uit.

Woensdag 10 november
Entree: € 30,00 per persoon.
Inloop is vanaf 19.45 uur, we starten om 20.00 uur.Nieuws Updates?

Abonneer op onze nieuwsbrief om maandelijks nieuws, updates, speciale aanbiedingen en exclusieve kortingen te ontvangen.