Welkom bij

Proost

Zierikzee

Een fijne selectie

Whisky's

Verkrijgbaar in de winkel

De unieke Proost

Zierikzee

Selectie huiswijnen!

Een bijzonder speciaal

Bieren

Assortiment

Een wereld vol

Wijnen

Uit alle landen

Een ruim aanbod smaakvolle

Cadeaus

Graag voor u ingepakt


Merken

De Proost Zierikzee is een drankenspeciaalzaak. Dat houdt in dat we zowel de grote en bekende merken, als de kleinere en minder bekende merken verkopen. Op het gebied van bier is de snelheid waarmee nieuwe brouwerijen op de markt komen niet meer bij te houden. Toch proberen we er met veel passie voor te zorgen dat we steeds vernieuwen in ons assortiment, maar dat we ook de klassiekers altijd in de winkel hebben staan.

Wij zijn aangesloten bij de Wijnkring, wat wil zeggen dat wij exclusieve merken in onze winkel hebben die u bij een andere slijter niet zal vinden. Onze tophuizen Salentein, Chanson, Farina en Ramon Bilbao zijn daar enkele voorbeelden van. Graag vertellen we u hier in de winkel meer over.

Distillaten bestaan er in vele verschillende vormen. Gin, rum, cognac, likeuren en whisky, we breiden steeds meer uit in de keuze hiervan. Wij hebben tientallen soorten van iedere categorie op voorraad. Ons whiskyassortiment bestaat zelfs uit zo’n 350 flessen. In de mix of puur, ook hierover kunt u in de winkel om deskundig advies vragen.


Terug

Nieuws Updates?

Abonneer op onze nieuwsbrief om maandelijks nieuws, updates, speciale aanbiedingen en exclusieve kortingen te ontvangen.