Welkom bij

Proost

Zierikzee

Een wereld vol

Wijnen

Uit alle landen

Een fijne selectie

Whisky's

Verkrijgbaar in de winkel

Een bijzonder speciaal

Bieren

Assortiment

Whisky

Masterclass = VOL!

Zaterdag 2 oktober

Zaterdag 2 oktober
Whisky masterclass in samenwerking met High Spirits

De Whisky tasting is volgeboekt!
De eerste whisky tasting in onze nieuwe winkel is eindelijk een feit! En het zal er één worden die we ons nog lang zullen herinneren. We hebben Hans Bol van “High Spirits” gevraagd om deze speciale avond samen met ons te organiseren. De meesten kennen Hans van de geweldige tastings die hij bij ons heeft gehouden. Niemand kan zo gepassioneerd vertellen over whisky. Hans heeft meer dan 14 jaar ervaring in het promoten en bouwen van merken voor whisk(e)y, rum en andere sterke dranken. Met zijn beleving van smaak kan hij vertellen op een manier waardoor je je even waant als een klein kind in een snoepwinkel. Iedereen met een slijterij kent Hans en andersom.

Inmiddels heeft hij een eigen bedrijf opgericht waar hij een aantal mooie onafhankelijke bottelaars in zijn assortiment heeft die hij graag aan ons wil laten proeven, zoals Hart Brothers, James Eadie en nog een aantal mooie en interessante bottelaars. De avond zal uiteraard eindigen met een echte knaller.

We hebben onze creatieve duizendpoot Jeroen gevraagd om passende hapjes bij de whisky’s te maken, zodat deze avond ook een aantal culinaire hoogtepunten zal hebben.

Voor de BOB’s zullen we een apart tafeltje klaarzetten met alcohol vrije versnaperingen, zodat iedereen veilig weer naar huis komt.

Wij hebben er zin in om eindelijk jullie weer te begroeten op een bijzondere whisky Masterclass!

Zaterdag 2 oktober om 19.30 is de inloop en 20.00 gaan we van start in onze drankenwinkel aan het Haringvlietplein 11, Zierikzee. De kosten voor deelname aan deze whisky masterclass bedragen € 30.00 per persoon. We zijn vol!! Wil je op de reservelijst? Stuur dan een mail naar info@proostzierikzee.nlNieuws Updates?

Abonneer op onze nieuwsbrief om maandelijks nieuws, updates, speciale aanbiedingen en exclusieve kortingen te ontvangen.