Welkom bij

Proost

Zierikzee

Een fijne selectie

Whisky's

Verkrijgbaar in de winkel

Een bijzonder speciaal

Bieren

Assortiment

Een wereld vol

Wijnen

Uit alle landen

Smaakvolle

Cadeaus

Smaakvolle Cadeaus

December, de tijd om cadeaus te geven! En dit jaar is dat misschien nog wel belangrijker dan andere jaren. Naast ons standaard assortiment – want er is niks mis met een favoriet – hebben wij ook diversen cadeaupakketten staan. Dit is niet alleen nog leuker om te geven, vaak zit er ook een glas of mini flesje bij. Uiteraard pakken wij alle cadeaus met liefde in zodat u een mooi geschenk heeft om weg te geven.

Een mooie houten kist met 2 flessen wijn, 1 rood en 1 wit of liever 2 rode wijnen? Alles is mogelijk, we hebben zelfs kisten voor 6 flessen! Uit ons diverse assortiment kunnen we samen mooie wijnen uitzoeken, weet u wat iemand graag drinkt of wat iemand gaat eten tijdens de feestdagen? Dan laten wij de wijn hierop aansluiten. Wat natuurlijk écht feestelijk is om te geven, is een fles bubbels, dit kan zo duur als u zelf wilt, we hebben namelijk ook al een mooie fles bubbels vanaf 7 euro. Droog, zoet, alcoholvrij of rosé, mooi ingepakt en klaar om mee te nemen als cadeau. We hebben nu ook van een aantal wijnhuizen magnum flessen staan, dit is geen 75 cl, maar een 1,5 liter fles, 2 keer zoveel wijn dus. Daarnaast hebben we nog een mooie brochure voor relatiegeschenken, deze kunt u hier vinden

Als u langs ons bierschap loopt ziet u altijd wel bierpakketten staan, groot, klein, Nederlandse bieren, pilsjes, blikken de keuze is enorm. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een pakket samenstellen. Ook van bieren zijn er grote flessen, meestal 75 cl, maar er zijn ook nog grotere varianten, zelfs een 9 liter fles, proost!

Dan hebben we natuurlijk nog een enorm aantal flessen gedistilleerd staan. Van jenever, likeuren, vodka, cognac tot een uitgebreid whisky assortiment. Een fles gin met de favoriete tonic erbij, dan is het cadeau klaar om een GT mee te maken. Met de feestdagen mag het wat meer kosten? In plaats van die VS cognac kiest u deze keer voor een VSOP, deze is 2 jaar ouder van de VS. Nu geen witte rum om te mixen, maar een fles van 7 jaar oud.

(Zeeuws) Servies Assortiment

We hebben ook nog een mooi assortiment servies met een erg aantrekkelijke prijs, hiervoor geldt wel op = op. We hebben 2 soorten pastaborden met een fraai design. En een assortiment Zeeuws servies, met onder ander koffiemokken, theekop met schotel, theepot, gebaksbordje en een schaal. Een pastabord met een mooie fles Italiaanse wijn. Of een Ierse whisky met 2 koffiemokken om zelf Irish coffee te maken.

De Cadeaubon!

En verdrink je in onze zee van dranken? Dan hebben we altijd nog een cadeaubon, u kunt hiervoor het bedrag zelf bepalen. Ook in onze nieuw winkel is deze bon gewoon geldig om in te leveren.Alle prijzen zijn geldig tot en met 31 december 2020.


Terug

Nieuws Updates?

Abonneer op onze nieuwsbrief om maandelijks nieuws, updates, speciale aanbiedingen en exclusieve kortingen te ontvangen.